script

Jag har en Marmaduke

Skrev det här inlägget på gamla bloggen nån gång i juli men av nån anledning verkar det som det aldrig blev publicerat, så jag tänkte jag kan posta det här nu istället.

Jag hade med mig Jenna nere vid hamnen en eftermiddag och spelade minigolf med farsan. Och när jag stod där vid 18e bannan hör jag någon som ropar, "Hunden, kolla hunden!"
Jag tittar upp och ser en bit bort en liten tjej på 4-5 år som pekar på Jenna och ropar "Det är en Marmaduke, det är en Marmaduke!"

För er som inte är bekanta med serien Marmaduke föreslår jag att ni kollar in nya filmen med samma namn, självklart har den en grand danois i huvudrollen.


Kan ni se likheten?

+ och - med nya bloggen

Nu har jag haft den här bloggen i en vecka (och lyckats ganska hyfsat med att skriva oftare) och nu börjar man få lite mer koll på hur den fungerar. Får erkänna att jag inte var särskilt glad över att behöva skaffa en ny blogg då jag gillade wordpress och de saker jag saknar mest hos den gamla bloggen är dels att den var reklamfri helt gratis och sen att man kunde lägga ett inlägg under flera kategorier och ange taggar om vad inlägget handlade om.

En sak som jag dock saknade hos wordpress var att man var tvungen att betala för att få koda ett eget utseende på bloggen vilket man till min stora förtjusning inte behöver här. Så nu har jag stora planer på att ge denna blogg ett lite mer personligt utseende, enda problemet är att jag inte är särskilt haj på det här med kodning och grejer men skam den som ger sig. Lyckades jag lära mig hur man gör en hemsida ska det nog gå att lära sig designa en blogg också.

Nostalgisk

Har tänkt göra om designen lite grann både här på bloggen och på hemsidan så jag har suttit och gått igenom lite gamla bilder och känner mig lite nostalgisk, så jag tänkte dela med mig av några gamla favoriter i repris.


Dagens citat

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Fy fan Sverige

Iår var man iväg till till vallokalen för att rösta. Ifall det är någon som undrar röstade jag på de rödgröna (såklart). Miljöpartiet för att vara mer exakt. Det gick ju tyvärr inte vägen men det som upprör mig mest är hur in i h-vete Sverigedemokraterna kunde komma in i riksdagen med hela 5,7%! Hur tänker folk egentligen?

Inför det här valet har det väl ändå blivit mer uppenbart än någonsin att SD är ett främlingsfientligt parti, med andra ord ett rasistiskt parti. Plus att de även är negativt inställda till homosexuella, abort och skilsmässa. Detta är nog första gången jag skäms för att vara svensk.


Ny blogg... igen!

Jaha, då har det ännu en gång införskaffats en ny blogg. Den här gången var det dock inte helt och hållet frivilligt, det har ju varit väldigt dåligt men uppdateringar på denna gammla bloggen de senaste månaderna men idag hade jag bestämt mig för att blåsa liv i den igen bara för att upptäcka att jag har glömt bort mitt användarnamn. Det är inte första gången det sker kan jag lova och förut har jag löst det genom att be om att få ett mail skickat till min mail. Problemet är att jag varit tvungen att skaffa en ny hotmail då det sen några månader tillbaka inte går att logga in på den gamla.

Så då jag varken kommer in på blogg eller mail bestämde jag mig för att strunta i det hela och helt enkelt starta en ny blogg. Förhoppningsvis kommer denna uppdateras oftare än den förra då jag känner att blogglusten börjar komma tillbaka.  

Följ min blogg med bloglovin

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0