script

Utställningsplaner

Nu har jag anmält till årets första utställning, den 20-21 juni ska vi till Jönköping. Det är en tredagars utställning och från början hade jag tänkt ställa alla tre dagarna men kom fram till att det blir lite för dyrt dessutom kan det nog vara jobbigt för Jenna att vara på utställning tre dagar i rad, så vi ska vara där på söndag och måndag. Nu gäller det bara att hitta någonstans att sova över natten.


Äntligen en ny dator!

Efter mycket om och men har min (ur)gammal dator blivit ersatt av en ny laptop, den har ju varit tänkt att köpas in under flera månader men jag har velat fram och tillbaka om vad för dator jag skulle köpa. Till slut blev det i alla fall en HP och jag lyckades nästan hålla mig inom den planerade budgeten.

Det var dock nära att det inte blev nån dator idag, fick ett reklamblad för Elgiganten igår så efter jobbet bar det av till just Elgiganten i Karlskoga men där visade det sig att de inte hade den datorn. Blev ganska besviken först men nu var jag inställd på att få datorn idag så vi vände om och åkte andra vägen till Karlstad istället och där fanns den som tur vad. Så nu kommer det förhoppnings bli lite ordning med fler uppdateringar på hemsidan och nya bilder.


Foderdjungeln

Enligt en belgisk undersökning orsakar torrfoder hälsoproblem och kan förkorta hundars liv. Jag vet inte hur mycket betydelse man ska lägga på undersökningen, artikeln nämner inget om vilka foder man har använt i undersökningen och att kvaliten på olika torrfoder kan variera stort vet nog de flesta. BARF nämns som ett alternativ och jag vet många som använder det men som vegetarian klarar jag nog inte av att hålla på med kött, ben och organ.

Men jag har den senaste tiden funderat på att prova ett nytt torrfoder till Jenna då priset på Robur bara fortsätter att stiga, men jag velar lite fram och tillbaka. Hon har ju ätit Robur sen hon var valp och att hitta ett bra foder som inte kostar skjortan lär inte vara det lättaste


Jag ser det haglar, jag ser det haglar

Vädergudarna verkar ha svårt att bestämma sig, det första jag hörde när jag vaknade imorse var hur regnet öste ner ute, kändes ju lagomt lockande och gå upp då men när jag kom ut till busshållsplatsen duggade det bara lite lätt. Men när jag gick av bussen ute vid jobbet så haglade det i mängder, efter en stund bytes haglet ut mot gigantiska snöflingor. Sen blev det faktskt uppehåll under dagen och det har varit hyfsat skönt ute, och nu så haglar det igen.

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0