Ny blogg... igen!

Jaha, då har det ännu en gång införskaffats en ny blogg. Den här gången var det dock inte helt och hållet frivilligt, det har ju varit väldigt dåligt men uppdateringar på denna gammla bloggen de senaste månaderna men idag hade jag bestämt mig för att blåsa liv i den igen bara för att upptäcka att jag har glömt bort mitt användarnamn. Det är inte första gången det sker kan jag lova och förut har jag löst det genom att be om att få ett mail skickat till min mail. Problemet är att jag varit tvungen att skaffa en ny hotmail då det sen några månader tillbaka inte går att logga in på den gamla.

Så då jag varken kommer in på blogg eller mail bestämde jag mig för att strunta i det hela och helt enkelt starta en ny blogg. Förhoppningsvis kommer denna uppdateras oftare än den förra då jag känner att blogglusten börjar komma tillbaka.  

Följ min blogg med bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...