Fortfarande inte nöjd

Som ni kan se har bloggen nu fått ett nytt utseende. Jag är fortfarande inte helt nöjd, tycker det blev lite för grått och tråkigt men det blev i alla fall bättre än innan så för tillfället får det vara så här. Huvudbannern är fortfarande inte helt klar då datorn av någon anledning inte kan ändra en fil i bmp till jpg, fråga mig inte varför det har alltid funkat förut. Ska försöka boka en tid till datorn i biblioteket till veckan så jag kan fixa det och förhoppningsvis uppdatera hemsidan också.

Skulle ha åkt iväg på kurs nu under helgen men den blev inställd på grund av för få anmälda. På ett sätt var det nog bäst så eftersom jag är förkyld och förmodligen inte hade orkat med att åka men det känns ändå tråkigt, har velat gå på en klickerkurs så länge nu och det finns inte så många att välja på här runt omkring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...