Ignorans eller skitsnack?

Olle Fjordgren har skrivit en artikel på Newsmill om Ecoterrorism, ett exempel som han hänvisar till är Djurrättsalliansens uppmärksammade kampanj Ett liv som gris.

"För några år sedan var det en stor skrämselkampanj om "den usla svenska djurhållningen" när det gällde grisar, aktivisterna gjorde olaga intrång på hundratals bondgårdar och tog filmer som skulle "bevisa" vanvården. Ett hundratal grisbönder polisanmäldes och alla friades då det naturligtvis inte var fråga om vanvård eller misskötsel."

Nedanför följer en video som Djurrättsalliansen gjort på en av dessa bondgårdar som friades om hur det såg ut på gården innan och efter kampanjen. Jag föreslår att Herr Fjordgren tittar på den här videon och sen kan vi ta en diskussion om påståenden som "det naturligtvis inte var fråga om vanvård eller misskötsel" och att "Sverige har världens bästa och starkaste djurskyddslag".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...