Mål 2009 - samma som 2008

Mitt nyårslöfte år 2008 var att träna mer regelbundet med Jenna, det gick ganska bra de två första månaderna men sen hände det en del grejer som gjorde att det blev uppehåll i våran träning och efter det tränade vi bara lite då och då.

Har ofta känts som om vi står på ett ställe och trampar och det fick jag bevisat i förra veckan. Då tränade vi korta pass och lite olika saker varje dag mest för att komma igång igen. När jag sen gick tillbaka och läste i bloggen om träningen vid den här tiden förra året visade det sig att vi fortfarande tränar på nästan precis samma saker. Men det som känns mest frustrerande är att träningen gick riktigt bra, tänk bara vad långt vi kunde ha kommit i träningen om jag bara hade fortsatt träna regelbundet.

Med andra ord kommer det bli samma nyårslöfte i år, träna mer regelbundet och bli bättre på klickerträning. Ska även försöka komma iväg på en klickerkurs, förhoppningsvis en som inte ligger för långt bort eller är alldeles för dyr. Bättre lycka detta år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...