SVT visar Vargkriget

Igår gick det att läsa på aftonbladet om att SVT ska visa en dokumentär om tjuvjakt på varg. Personerna som medverkar i dokumentären ska tydligen påstå att de är med i ett hemlig nätverk som vill urota Sveriges vargar och de både berättar och demonstrerar hur tjuvjakten går till.

Jägarförbundets Riksjaktvårdskonsulent säger sig vara tveksam till uppgifterna och flera jaktexperter riktar kritik mot dokumentären. Självklart hoppas jag att det som hävdas i dokumentären inte är sant men tyvärr skulle det inte förvåna mig om det stämmer, en del männsikor verkar inte ha nåt vett i skallen.

Dokumentären Vargkriget visas i SVT2:s Dokument inifrån på Söndag klockan 20:00, själv vet jag inte om jag ska se den eller ej. Visserligen vill jag gärna se exakt vad som avslöjas i filmen men samtidigt vet jag att jag bara kommer bli ledsen och förbannad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...