Jävla kyla

Har varit hemskt kallt ett bra tag nu och Jenna vill knappt gå ut, räcker med att vi varit ute nån minut så tycker hon det blir för kallt om tassarna och börjar halta och stå på tre ben. Men ut måste hon ju men för tillfället blir det mest korta rastrunder vilket resulterar i en uttråkad hund.

Sen för en vecka sedan började hon löpa och jag märkte att hon blev lite gnällig och kissade mycket men det är inget ovanligt när hon löper, men sen på söndag kväll så kissade hon inne, visserligen i källaren men det har hon aldrig gjort förut och dessutom hade hon varit ute bara nån timma tidigare. Min första tanke var att nu har hon urinvägsinfektion igen så på måndag morgon var det bara att ringa till veterinären och vi fick en tid samma dag, de tog ett urinprov och idag fick vi svar och det var allt uvi. Så nu äter hon antibiotika i en vecka och de ska göra en odling på bakterierna för att vara säkra på att hon får rätt medicin. Tycker så synd om min stackars tjej som fått uvi i år igen, det är den här jävla kylans fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...