Otursvecka?

Man skulle kunna tro att det var vecka den 13 heller nånting med tanke på allt som hänt i stan under veckan.

I måndags rasade taket på Maxi in men lyckligtvis blev ingen skadad. Men det blir till att handla på Coop i fortsättningen, personligen är jag inte särskilt glad över det då de har sämre sortiment med vegetariska varor än vad Maxi hade.

Sen igår lev det strömm avbrott i hela stan på förmiddan, hade tydligen blivit nåt fel på elverket i Björneborg och under ett tag var det prat om att det kunde bli ett långvarigt avbrott. Fick lite panik där faktiskt, vad tusen gör man utan el liksom? Och nej då oroar jag mig inte bara över att vara utan dator och tv, jag tänker på mer viktiga saker som att laga mat. Men tur i oturen så var det bara strömavbrott i lite över en timme.

Sen får vi inte glömma all snö också, det kom mer under veckan och det har blivit kallare igen. Annars har det inte varit tid för mycket annat än jobba och veckan har känns extra lång eftersom jag jobbade i söndags också. Så nu längtar jag verkligen till imorgon eftermiddag då det äntligen blir helg, förhoppningsvis en lugn och avslappnande helg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

Välkommen, jag heter Elin och är 24 år, hundtokig, vegetarian, feminist, känslosam, datanörd, miljöpartist. Jag är matte till världens bästa hund, en grand danois tik som heter Jenna.

Detta är min lilla plats i cybervärlden att ventilera mina åsikter och tankar som annarsalldeles för ofta går osagda.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...